Alles van Deurne
Bekijk de agenda

Avondcriterium Mierlo

Avondcriterium Mierlo
Geplaatst 14 juni 2017

Na het avondcriterium in Handel, trekt het wielergebeuren van Wielervereniging Amateursport Nederland (WVAN) op 21 juni naar Mierlo.

Avondcriterium Mierlo

Na het avondcriterium in Handel, trekt het wielergebeuren van Wielervereniging Amateursport Nederland (WVAN) op 21 juni naar Mierlo. Daar wordt na een aantal jaren overgeslagen te zijn weer een avondcriterium, de Ronde van Mierlo, georganiseerd.

Aan deze ronde mogen amateurs A, B, Sportklasse en masters deelnemen. Renners zonder licentie kunnen een daglicentie nemen.

Er wordt gereden in twee groepen, nl. masters (40 jaar en ouder) en amateurs (tot en met 39 jaar). De amateurs starten om 19:30 uur en rijden 60 km. De masters starten om 19:33 uur en rijden 50 km.

3 maanden korting 300 x 250

Start en finish van het 4200 meter lange parkoers zijn gelegen aan de Trimpert in Mierlo

Mierlo is de twaalfde wedstrijd op het programma die meetelt in het Prestige Klassement. In dit klassement staat nu, na de negende wedstrijd, bij de masters Edwin Raats uit Helmond aan de leiding voor Stefan Verheijen uit Gemert en Johnny van den Berg uit Beuningen. Bij de amateurs is dat Edwin Arts uit Helmond voor Frank Janssen uit Boekel en Roy Simons uit Velden.

Om in te schrijven voor deze wedstrijd, kan men terecht op woensdag 21 juni vanaf 18:30 uur op het parkoers aan de jurywagen.

 

Het programma voor 2017 ziet er verder als volgt uit:

28 juni Asten Diesdonk,
5 juli Boekel,
9 juli Omloop van de Heidehof semi-klassieker Someren-Heide,
12 juli De Rips,
19 juli Milheeze Centrum,
10 sept. GrensLand Klassieker Someren-Eind.

 

Avondcriterium Mierlo

www.verestsport.com/tennis

Buiten de regio woensdag 21 juni 2017
De amateurs starten om 19:30 uur de Trimpert Mierlo


Meer informatie | Regio portal Deurne | Regio Portal Asten | Regio Portal Someren

« terug