Alles van Deurne
Bekijk de agenda

Openbare vogelavond over parkieten.

Openbare vogelavond over parkieten.
Asten Geplaatst 16 juni 2017

Vogelvereniging "Zang en Kleur" uit Asten organiseert een lezing over 'Parkieten van onze leden', verzorgd door Piet Ooijen.

Openbare vogelavond over parkieten.

Op dinsdag 27 juni 2017 om 20 uur organiseert Vogelvereniging "Zang en Kleur" uit Asten een lezing over 'Parkieten van onze leden', verzorgd door Piet Ooijen.

Piet behandeld in zijn lezing met behulp van een powerpoint presentatie de soorten parkieten die door onze leden worden gehouden en gekweekt. Hij vertelt waar deze vogels aan moeten voldoen voor een tentoonstelling en hoe ze zijn te kweken.

De soorten die worden behandeld zijn de dwergpapagaaien (Agaporniden) en de kleine Grasparkieten en van de grotere soorten; de Halsbandparkieten, Roodvleugelparkieten, de Prachtrosella's, de Ambon en de Australische koningsparkieten en de Pruimekopparkieten.

Autumn Image Banner 468 x 60

Aanvang van de lezing is om 20.00 uur.

Graag wil Vogelvereniging "Zang en Kleur" alle vogelliefhebbers in de regio uitnodigen voor deze interessante lezing! Het is hierbij niet van belang of u wél of géén lid bent van een vogelvereniging; "iedereen die geïnteresseerd is in vogels is van harte welkom"!

Locatie; Café/Zaal "van Hoek", Markt 12 in Asten.

De entree is gratis.

Openbare vogelavond over parkieten.

Asten dinsdag 27 juni 2017
Aanvang 20:00 uur Café/Zaal van Hoek Markt 12 Asten.


Meer informatie | Regio portal Deurne | Regio Portal Asten | Regio Portal Someren

Reacties op dit bericht


Zelf een reactie toevoegen

Er zijn nog geen reacties op dit bericht.
« terug