Alles van Deurne
Bekijk de agenda

Kom binnen! Dan gaan we samen aan de slag.

Kom binnen! Dan gaan we samen aan de slag.
Deurne Geplaatst 21 september 2017

Open dag gemeente Deurne: 8 oktober 2017

Kom binnen! Dan gaan we samen aan de slag.

Open dag gemeente Deurne: 8 oktober 2017

De gemeente Deurne houdt op zondag 8 oktober een open dag. Tussen 12.00 en 17.00 uur zijn alle inwoners en ondernemers uit Deurne van harte welkom om een kijkje te nemen in de keuken van de gemeente. U krijgt informatie over verschillende thema's, kunt meedoen aan activiteiten en spellen en speeddaten met de burgemeester, wethouders en leden van de gemeenteraad. Ook zijn er leuke activiteiten speciaal voor kinderen. Combineer de open dag met een bezoekje aan het centrum, dan zorgen we samen voor een gezellige en bruisende koopzondag!

Acht jaar geleden organiseerde de gemeente ook een open dag. Deze was met ongeveer 1.500 bezoekers een groot succes. Inmiddels is er veel veranderd in de dienstverlening en manier van werken van de gemeente. Wilt u hier meer over weten? Kom dan even langs op 8 oktober.

Veel activiteiten voor kinderen

Kinderen kunnen een ‘Deurnes Diploma' met een leuk presentje verdienen door informatie te verzamelen over verschillende thema's. Ook kunnen ze de burgemeester interviewen, een rondje rijden in een strooiwagen en er is een springkussen.
Daarnaast kunnen kinderen ‘trouwen voor Spek en Bonen'. Dat wordt een dag om nooit te vergeten!

Trouwen voor Spek en Bonen

Wie is er in zijn jeugd niet verliefd geweest op die fantastische juffrouw op school en wilde met haar trouwen? Of wie wilde niet op 8-jarige leeftijd eeuwig verbonden zijn met die leuke jongen van school? Op de open dag kunnen jongens en meisjes met hun grote liefde trouwen voor Spek en Bonen. Dit gebeurt door echte ambtenaren van de burgerlijke stand. Jongens en meisjes kunnen zich aanmelden via info@deurne.nl onder vermelding van ‘trouwen open dag'. Wees er snel bij, want er zijn maar 15 plekken beschikbaar.

Zorg in Deurne, politie en brandweer

Naast de gemeente, zijn ook Zorg in Deurne, de politie en de brandweer aanwezig.
Bent u benieuwd naar hoe de zorg in Deurne is georganiseerd? Heeft u een vraag over het opvoeden van uw kind? Heeft u behoefte aan hulp in de huishouding? Heeft u hulp nodig bij het oplossen van schuldproblemen of heeft u vragen over werk en inkomen? Zorg in Deurne is de plek voor al uw antwoorden. Ook zijn de politie, de brandweer en ambtenaren die over veiligheid gaan vertegenwoordigd tijdens de open dag. Met onder andere informatie over wijkagenten, Deurne Alert!, buurtbemiddeling, Kijk uit Zeilberg en Kijk uit Koolhof.

En nog veel meer...

In het gemeentehuis, maar ook op de Markt zijn tal van stands aanwezig om informatie te geven of het gesprek aan te gaan. Bijvoorbeeld over het beheer van de openbare ruimte, Deurne doet ‘t, woningbouw- en bedrijfskavels die te koop staan, het economisch actieplan, duurzaamheid, afval, etc. Teveel om op te noemen. De komende weken lichten we telkens een tipje van de sluier op via Facebook en Twitter.

Kom binnen! Dan gaan we samen aan de slag.


Meer informatie | Persbericht:

Reacties op dit bericht


Zelf een reactie toevoegen

Er zijn nog geen reacties op dit bericht.
« terug